Lyrics Frozen (OST) – Vetëm sot [For The First Time In Forever]

Frozen (OST) – Vetëm sot [For The First Time In Forever] words

Ana: Dritarja e hapur, ajo derë gjithashtu
Sa gjëra mund të bënim këtu
Sa pjata, dhjetra pjata që po shoh
Në korridore nuk ka zhurmë
Duhen valltarë, po duhen shumë
Dhe dyert hapen sot, sa bukur është

 
Të gjithë njerëzit sot këtu do t’vërshojnë
Shumë gjëra këtu do t’ndryshojnë
E lumtur, shumë e lumtur ndjehem sot

 
Se po veç sot, po vetëm sot po
Ka muzikë e ka plot dritë
Se po veç sot, po vetëm sot po
E gjithë nata do të ndritë
Nuk e di se çfarë ndiej e çfarë jam
Jam plot gaz e plot hare
Se po veç sot, po vetëm sot po
Vetëm më s’do t’jem

 
Mezi po pres që t’i takoj të gjithë
Po sikur të takoj të duhurin?

 
Një pelerinë me plot stoli
Duke pozuar plot hijeshi
Një bukuri simbol do të jem vetë
Dhe ja aty përballë ai
Një djalë i pashëm plot hijeshi
I ëmbël si kjo çokollatë në pjatë

 
Dhe të dy bashkë qeshim e flasim
E çuditshme mund të jetë
Por gjithçka e bukur është, vërtet

 
Se po veç sot, po vetëm sot po
Një yll në qiell do t’më shndris
Se po veç sot, po vetëm sot po
Unë romancën ëndërroj
Dhe e di që s’dua ndryshe
Sa shumë e dëshiroj
Se po veç sot, po vetëm sot po
Lumturinë po e shpresoj

 
Elsa: Nuk i lë të hyjnë, nuk i lë të shikojnë
Ti je perfektja që të gjithë ëndërrojnë
Mos prek, mos fol, kur flet mendo
Kujdes gjithçka, se sytë të shohin
Mos gabo

Se kaq mjafton për sot
Ana: Kaq mjafton për sot
Elsa: Sot dhe ndryshe mot
Ana: Sot dhe ndryshe mot
Elsa: Dyert hap-hapni, hapini
Ana: Hapini

 
Se veç sot, po vetëm sot po
Elsa: Nuk i lë të hyjnë, nuk i lë të shikojnë
Ana: Plot gëzim po ëndërroj
Elsa: Ti je perfektja që ëndërrojnë
Ana: Për vetminë jo më s’mendoj
Elsa: Mos prek…
Ana: E dua dashurinë
Elsa: Mos prek, mos shko, kur flet mendo
Ana: Gjithçka mbaron me nesër
Pra sot po fluturoj

 
Se veç sot, po vetëm sot po
Se veç sot, po vetëm sot po
Asgjë s’do t’më pengojë

 

Lyrics of the artist 's songs Frozen (OST)
Rate article